سوپ جو یکی از خوشمزه ترین سوپ هاست و یک غذای بسیار مناسب برای روزهای سرد زمستان است .
سوپ جو به دو روش سوپ جو قرمز ( با رب ) و سوپ جو سفید ( با شیر و خامه ) تهیه می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سوپ جو قرمز را آموزش می دهد .
برای تهیه سوپ جو ابتدا جو پوست کنده را به مدت دو ساعت می گذاریم خیس بخورد .
جوهای خیس شده را به همراه مرغ در یک قابلمه ریخته و به آن به اندازه کافی آب اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . بعد کف روی آن را می گیریم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم به مدت 3 ساعت بپزد .
مرغ را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم و خوب می کوبیم و بعد دوباره به سوپ اضافه می کنیم .
قارچ ها و هویج را شسته و نگینی خرد می کنیم و به سوپ جو اضافه می کنیم .
در یک قابلمه دیگر یک عدد پیاز را در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم وطلایی رنگ شود و بعد رب را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب نیز گرفته شود . فلفل و زردچوبه را نیز می زنیم .
مواد پخته شده را به پیاز داغ اضافه کرده و نمک را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند .
اجازه می دهیم تا سوپ جو به مدت یک ساعت دیگر بپزد و کاملا جا بیفتد .
پنج دقیقه قبل از سرو ، جعفری خرد شده را با کمی آبلیمو به سوپ جو اضافه می کنیم .
سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با کمی جعفری خرد شده تزئین و نوش جان می کنیم .
خواص سوپ جو :
سوپ جو از مقوی ترین سوپ هاست و برای از بین رفتن ضعف جسمانی بسیار مفید است . جو به کار رفته در این سوپ به هضم سریع و آسان آن کمک می کند . علاوه بر آن جو حاوی ویتامین های گروه B است که به تقویت سیستم عصبی و ایمنی بدن کمک می کند و چون حاوی مواد صمغی است نرم کننده گلو و سینه نیز می باشد . خوردن سوپ جو برای کودکان و نوجوانان که در حال رشد هستند نیز بسیار مفید می باشد .
در تهیه سوپ جو ، به جای گوشت مرغ می توانید از گوشت قرمز نیز استفاده کنید . که البته طعم کاملا متفاوتی خواهد داشت .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !