سوپ جو

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
240 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
پیش غذا
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1/2 پیمانه
جو پوست کنده
100 گرم
مرغ
1 پیمانه
قارچ خرد شده
1/2 پیمانه
هویج خرد شده
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذا خوری
روغن جامد یا کره
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
2 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده
به مقدار لازم
آبلیمو
1 عدد
پیاز
سوپ جو

سوپ جو یکی از خوشمزه ترین سوپ هاست و یک غذای بسیار مناسب برای روزهای سرد زمستان است .

سوپ جو به دو روش سوپ جو قرمز ( با رب ) و سوپ جو سفید ( با شیر و خامه ) تهیه می شود .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه سوپ جو قرمز را آموزش می دهد .

برای تهیه سوپ جو ابتدا جو پوست کنده را به مدت دو ساعت می گذاریم خیس بخورد .

جوهای خیس شده را به همراه مرغ در یک قابلمه ریخته و به آن به اندازه کافی آب اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . بعد کف روی آن را می گیریم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم به مدت 3 ساعت بپزد .

مرغ را از قابلمه خارج کرده و ریش ریش می کنیم و خوب می کوبیم و بعد دوباره به سوپ اضافه می کنیم .

قارچ ها و هویج  را شسته و نگینی خرد می کنیم و به سوپ جو اضافه می کنیم .

در یک قابلمه دیگر یک عدد پیاز را در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم وطلایی رنگ شود و بعد رب را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب نیز گرفته شود . فلفل و زردچوبه را نیز می زنیم .

مواد پخته شده را به پیاز داغ اضافه کرده و نمک را هم اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد کاملا باهم مخلوط شوند .

اجازه می دهیم تا سوپ جو به مدت یک ساعت دیگر بپزد و کاملا جا بیفتد .

پنج دقیقه قبل از سرو ، جعفری خرد شده را با کمی آبلیمو به سوپ جو اضافه می کنیم .

سوپ را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با کمی جعفری خرد شده تزئین و نوش جان می کنیم .

خواص سوپ جو :

سوپ جو از مقوی ترین سوپ هاست و برای از بین رفتن ضعف جسمانی بسیار مفید است . جو به کار رفته در این سوپ به هضم سریع و آسان آن کمک می کند . علاوه بر آن جو حاوی ویتامین های گروه B است که به تقویت سیستم عصبی و ایمنی بدن کمک می کند و چون حاوی مواد صمغی است نرم کننده گلو و سینه نیز می باشد . خوردن سوپ جو برای کودکان و نوجوانان که در حال رشد هستند نیز بسیار مفید می باشد .

  1. در تهیه سوپ جو ، به جای گوشت مرغ می توانید از گوشت قرمز نیز استفاده کنید . که البته طعم کاملا متفاوتی خواهد داشت .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*