کباب حسینی یکی از کباب های خوشمزه و سنتی اصفهان است که از قدیم الایام بسیار پر طرفدار بوده و هست .
در گذشته برای تهیه کباب حسینی به جای سیخ چوبی از ترکه های انار استفاده می کردند .
برای تهیه کباب حسینی روش های مختلفی وجود دارد و استفاده ار فلفل دلمه ای در آن سلیقه ای است ولی اصل کباب حسینی که در گذشته طبخ می شده فلفل دلمه ای نداشته است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کباب حسینی لذیذ و خوشمزه را آموزش می دهد .
برای تهیه کباب حسینی ، ابتدا گوشت گوسفندی را به قطعاتی به اندازه دو بند انگشت ریز می کنیم .
در ظرفی یک عدد پیاز درشت را خلالی کرده و به همراه زعفران ، آبلیمو و فلفل به گوشت های ریز شده اضافه می کنیم و مواد را باهم مخلوط کرده و روی ظرف را سلفون می کشیم و اجازه می دهیم که مخلوط گوشت و پیاز چند ساعت بماند و طعم دار شود . (هیچ وقت نمک را از ابتدا به گوشت اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن گوشت می شود و در نتیجه گوشت دیر می پزد )
در مرحله بعد گوشت ها را به سیخ می کشیم . به طوری که یک در میان گوشت و پیاز و یا گوشت و گوجه باشد .
ته ظرف مورد نظر را چرب کرده و گوجه های حلقه شده را کف تابه ( من از تابه رژیمی استفاده کردم ) می چینیم و کمی نمک و فلفل به گوجه ها می زنیم . روی گوجه ها کباب های به سیخ کشیده را به صورت ردیفی قرار می دهیم .
در پایان نصف لیوان آب را با رب گوجه فرنگی مخلوط کرده و به کباب اضافه می کنیم و در تابه را می بندیم تا با حرارت ملایم کباب حسینی بپزد .
( من بعد از پخت کباب ، در تابه را باز می کنم تا آب گوجه ها کمی خشک و کباب ها سرخ تر شوند )
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !