کباب حسینی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
120 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
300 گرم
گوشت گوسفندی
4 عدد
گوجه فرنگي
1 عدد بزرگ
پیاز
5 عدد
پیاز
1 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
به مقدار لازم
نمک و فلفل
1 قاشق غذا خوری
روغن مایع
1 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
کباب حسینی

کباب حسینی یکی از کباب های خوشمزه و سنتی اصفهان است که از قدیم الایام بسیار پر طرفدار بوده و هست .

در گذشته برای تهیه کباب حسینی به جای سیخ چوبی از ترکه های انار استفاده می کردند .

برای تهیه کباب حسینی روش های مختلفی وجود دارد و استفاده ار فلفل دلمه ای در آن سلیقه ای است ولی اصل کباب حسینی که در گذشته طبخ می شده فلفل دلمه ای نداشته است .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه کباب حسینی لذیذ و خوشمزه را آموزش می دهد .

برای تهیه کباب حسینی ، ابتدا گوشت گوسفندی را به قطعاتی به اندازه دو بند انگشت ریز می کنیم .

در ظرفی یک عدد پیاز درشت را خلالی کرده و به همراه زعفران ، آبلیمو و فلفل به گوشت های ریز شده اضافه می کنیم و مواد را باهم مخلوط کرده و روی ظرف را سلفون می کشیم و اجازه می دهیم که مخلوط گوشت و پیاز چند ساعت بماند و طعم دار شود .  (هیچ وقت نمک را از ابتدا به گوشت اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن گوشت می شود و در نتیجه گوشت دیر می پزد )

در مرحله بعد گوشت ها را به سیخ می کشیم . به طوری که یک در میان گوشت و پیاز و یا گوشت و گوجه باشد .

ته ظرف مورد نظر را چرب کرده و گوجه های حلقه شده را کف تابه ( من از تابه رژیمی استفاده کردم ) می چینیم و کمی نمک و فلفل به گوجه ها می زنیم . روی گوجه ها کباب های به سیخ کشیده را به صورت ردیفی قرار می دهیم .

در پایان نصف لیوان آب را با رب گوجه فرنگی مخلوط کرده و به کباب اضافه می کنیم و در تابه را می بندیم تا با حرارت ملایم کباب حسینی بپزد .

( من  بعد از پخت کباب ، در تابه را باز می کنم تا آب گوجه ها کمی خشک و کباب ها سرخ تر شوند )

کباب حسینی را با برنج زعفرانی سرو کنید .

  1. در تهیه کباب حسینی می توانید رب را حذف و از زعفران بیشتری استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*