کرم موزی

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
10 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 پیمانه
شیر
1/2 پیمانه
شکر
4 عدد
موز
1 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1 پیمانه
خامه
کرم موزی

کرم موزی یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین نوع دسرهاست که طرز تهیه آن نیز بسیار راحت بوده و می توان خیلی سریع آن را آماده کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کرم موزی را آموزش می دهد .
برای تهیه کرم موزی ، ابتدا پودر ژلاتین را در یک چهارم پیمانه آب به روش بن ماری ( حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری و یا سماور ) حل می کنیم تا مایع شفافی به دست آید .
شیر و شکر را باهم مخلوط می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا شکر در شیر حل شده و شیر به جوش آید . بعد از آن که شکر در شیر حل شد ، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم تا کمی خنک شود . سپس ژلاتین حل شده در آب را به همراه وانیل به شیر اضافه می کنیم .
یک بسته خامه صبحانه را با همزن می زنیم تا کمی غلیظ شود . سپس خامه را به مواد بالا اضافه می کنیم .
موزها را پوست گرفته و پوره می کنیم . سپس موزها را نیز به مایع بالا اضافه می کنیم .
با یک لیسک کف قالب ها را کمی چرب کنید .
کرم موزی را داخل قالب ریخته و به مدت 6 تا 8 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا ببندد . ( من معمولا یک شب تا صبح دسرها را در یخچال قرار می دهم )
به هنگام سرو با یک چاقو کرم موزی را از دیواره های قالب جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید .
کرم موزی را با شکلات خرد شده و ویفر شکلاتی و یا هر چیز دیگر که دوست داشتید تزئین و سرو کنید .
خواص موز :
موز سرشار از پتاسیم است و بنابراین ضد سرطان می باشد .
موز علاوه بر پتاسیم حاوی آهن نیز می باشد بنابراین در در مان کم خونی نیز موثر است .
مصرف موز برای تقویت معده و نیروی جنسی مفید است .
موز ملین بوده و برای درمان اسهال و اسهال خونی نیز بسیار مفید است .
مصرف موز در درمان زخم معده و روده نیز موثر است .

  1. می توانید به جای پودر ژلاتین از 5 ورقه ژلاتین نیز استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*