سس موز کاراملی

زمان آماده سازی
10 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
وعده غذایی
دسر
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1/2 لیوان
شیر
1 لیوان
شکر قهوه ای
2 عدد
موز
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1/4 قاشق چای خوری
نمک
در صورت تمایل
نسکافه
سس موز کاراملی

سس موز کاراملی یکی از خوشمزه ترین و خوش طعم ترین انواع سس است که می توان برای رویه انواع کیک ها ، بیسکوئیت ، شیرینی و بستنی از آن استفاده کرد .
این سس طرز تهیه بسیار آسانی دارد و در کوتاه ترین زمان می توانید آن را آماده کنید . برای تهیه این سس می توانید از پودر نسکافه و یا کاکائو نیز استفاده کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه سس موز کاراملی را آموزش می دهد .
برای تهیه سس موز کاراملی ، ابتدا دو عدد موز را که بهتر است کاملا رسیده باشد را با میکسر کاملا له می کنیم تا به صورت پوره در آید .
شیر ، شکر و در صورت تمایل پودر نسکافه و یا کاکائو را باهم ترکیب کرده و روی حرارت می گذاریم تا شکر در شیر حل شود و رنگ آن کاراملی و کمی غلیظ شود . سپس موزهای پوره شده ، نمک و وانیل را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا غلیظ تر شود .
سپس سس موز کاراملی را از روی حرارت برداشته و داخل مخلوط کن می ریزیم تا سس کاملا یک دستی به دست آید . سس موز کاراملی را در ظرف شیشه ای دردار ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم .
خواص موز :
موز سرشار از پتاسیم بوده و بنابراین ضد سرطان می باشد .
موز ملین بوده و برای درمان اسهال و هم چنین اسهال خونی موثر است .
موز یکی از بهترین میوه ها برای افراد کم خون و لاغر می باشد چرا که خون ساز است .
موز برای تقویت معده و هم چنین نیروی جنسی نیز بسیار مفید است .
موز برای درمان زخم معده و روده به کار می رود .
مصرف موز همراه با عسل برای درمان ضعف بدن بسیار موثر است .
موز یکی از میوه های پر انرژی است و چون نرم است برای کودکان و افراد سالخورده غذای مناسبی محسوب می شود .

  1. می توانید به جای شکر قهوه ای از شکر سفید نیز استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*