امروز می خواهیم طرز تهیه یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین کیک ها را آموزش بدهیم . کیک موزی با سس موز کاراملی که طعم فوق العاده ای دارد و طرز تهیه آن نیز راحت بوده و می توان در مدت زمان کوتاهی آن را تهیه کرد . این کیک بافت فوق العاده نرم و سبکی دارد و می توان از آن برای خامه کشی نیز استفاده کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک موزی با سس موز کاراملی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک موزی با سس کارامل ، ابتدا تخم مرغ ها و شیر را از یخچال بیرون می آوریم تا هم دمای دیگر مواد شوند . فر را روشن می کنیم تا گرم شود . آرد و بکینگ پودر را ترکیب کرده و 3 بار الک می کنیم .
زرده و سفیده تخم مرغ ها را هم جدا کرده و سفیده را به صورت جداگانه در کاسه ای با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کند و سفت شود به طوری که وقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده ها بیرون نریزد و بعد در یخچال قرار می دهیم .
زرده ها را هم به همراه شکر قهوه ای و وانیل با همزن آنقدر می زنیم تا کاملا ترکیب شده و کرم رنگ و روشن شوند . سپس ترکیب شیر و روغن مایع را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا حباب هایی ایجاد شود . موزهای کاملا رسیده را پوره کرده و یا نگینی خرد کرده و به مایع کیک اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم . سپس ترکیب مواد خشک را که الک کرده ایم را به مایع کیک موزی اضافه کرده و با کاردک مخلوط می کنیم . در پایان سفیده تخم مرغ را نیز در چند مرحله اضافه کرده و به صورت دورانی هم می زنیم به طوری که مایع کیک موزی حالت پفکی خود را از دست ندهد .
کف قالب لوف را چرب کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم و بعد مایع کیک موزی را داخل قالب ریخته و آن را در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه قرار می دهیم تا بپزد .
بعد از پخت فر را خاموش کرده و اجازه می دهیم کیک در فر بماند و در همان فر خنک شود و بعد از قالب خارج کرده و با سس موز کاراملی که دستور آن در اینجا آمده است آن را تزئین می کنیم .
کیک موزی با سس موز کاراملی را برش زده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
در صورت تمایل می توانید به مواد کیک موزی گردو خرد شده نیز اضافه کنید .
در صورت در دسترس نبودن شکر قهوه ای می توانید از شکر سفید استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !