کیک بالرین ، یکی از کیک های یخچالی بسیار خوشمزه است که طرز تهیه راحتی دارد و به زمان کمی برای تهیه آن نیاز است . کیک بالرین را می توانید با در دسترس ترین مواد تهیه و سرو کنید . کیک بالرین بهتر است به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا طعم دلپذیرتری پیدا کند . در غیر اینصورت حداقل به مدت ۴ تا ۶ ساعت در یخچال بماند .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک بالرین یخچالی را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک بالرین ، ابتدا شیر ، آرد ( من از آرد برنج استفاده کردم ) ، پودرکاکائو و پودر قهوه را باهم ترکیب کرده و مخلوط می کنیم تا آرد و دیگر مواد کاملا در شیر حل شود . سپس مایع به دست آمده را از صافی رد می کنیم تا گلوله ای در شیر نماند و مایع یکدستی به دست آید . حالا شکر را هم اضافه کرده و همه مواد را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در شیر حل شود و مایع غلیظی مانند فرنی حاصل شود . سپس شکلات ( بهتر است از شکلات تلخ استفاده کنید ) ، کره و در صورت تمایل کمی خامه را هم اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا شکلات و کره نیز در شیر حل شود و بعد از روی حرارت بر می داریم .
کف قالب مورد نظر را با سلفون و یا فویل پوشانده و بیسکوئیت ها را به صورت ردیفی کف قالب می چینیم . روی بیسکوئیت ها را در صورت تمایل با کمی پودر نسکافه حل شده در آبجوش خیس کرده و بعد کرم شکلاتی را روی آن ریخته و سطح آن را صاف می کنیم . موزهای حلقه شده و گردوهای خرد شده را روی کرم ریخته و لایه بعدی دوباره بیسکوئیت می گذاریم و همین طور ادامه می دهیم تا تمامی مواد تمام شود .
سپس قالب را حداقل به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و کیک بالرین ما طعم بگیرد . سپس از قالب خارج کرده و بعد از تزئین برش زده و سرو می کنیم .
برای تزئین می توانید از پودر کاکائو و پودر شکر استفاده کنید .
می توانید گردو خرد شده و موز حلقه شده را از دستور حذف کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !