باقلوا

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
30 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 بسته
خمیر یوفکا
150 گرم
گردو خرد شده
به مقدار لازم
روغن مایع
1 قاشق غذا خوری
پودر دارچین
1 پیمانه
گلاب
600 گرم
شکر
2 پیمانه
آب
3 عدد
هل
1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده
باقلوا

باقلوا یکی از شیرینی های معروف است که انواع مختلفی دارد و در تهیه آن می توان از مغز گردو ، پسته ، بادام و … استفاده کرد .
این شیرینی بسیار خوشمزه و لذیذ بوده و بیشتر در کشورهای ایران ، ترکیه ، برخی کشورهای عربی ، کشورهای آسیای میانه ، یونان و قبرس تهیه می شود .
برای تهیه این شیرینی پر طرفدار می توانید خمیر آن را خودتان تهیه کنید و یا از خمیرهای آماده موجود در بازار استفاده کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه باقلوا با خمیر یوفکا را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی باقلوا ، ابتدا شربت آن را تهیه می کنیم .
شکر و آب را روی حرارت قرار می دهیم تا شکر در آب حل شده و کمی غلیظ شود . سپس گلاب ، زعفران دم کرده و هل خرد شده را نیز اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود .
گردوها را شکسته و آسیاب می کنیم و به آن پودر دارچین را اضافه کرده و باهم ترکیب می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب کرده و با یک لایه از خمیر یوفکا آن را می پوشانیم . سپس سطح خمیر را با کمی روغن و یا کره آب شده بوسیله برس چرب کرده و مقدار کمی آب و گلاب روی خمیر پاشیده و بعد خمیر دوم را روی خمیر اول قرار می دهیم . سطح خمیر دوم را هم مانند خمیر اول با روغن ، آب و گلاب مرطوب کرده و بعد خمیر سوم را روی آن قرار می دهیم . برای خمیر سوم نیز این کار را تکرار کرده و بعد ترکیب گردو و دارچین را روی سطح خمیر ریخته به طوری که تمام سطح خمیر را بپوشاند . سپس سه لایه از خمیر یوفکا را دوباره طبق دستور بالا مرطوب کرده و روی مواد داخلی باقلوا قرار می دهیم .
شیرینی باقلوا را به صورت لوزی های کوچک و یا مربع برش داده و داخل فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا باقلوا آماده شود . سپس در صورت تمایل گریل را روشن می کنیم تا سطح باقلوا نیز کمی طلایی رنگ شود .
باقلوا را از فر خارج کرده و شربتی را که از قبل آماد ه کرده ایم و خنک شده است را روی باقلوا می ریزیم .
باقلوا را با پودر پسته و یا نارگیل تزئین کرده و بعد از خنک شدن در ظرف مورد نظر چیده و با یک فنجان چای سرو کنید .

  1. می توانید برای تهیه این باقلوا به جای مغز گردو از مغز بادام و یا پسته و یا ترکیبی از این سه مغز نیز استفاده کنید .
  2. در صورت تمایل می توانید زعفران را از مواد اولیه حذف کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*