باقلوا کاداییف

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
20 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
12 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 لیوان
آب
1 قوطی
شیر عسلی
1 لیوان
گردو خرد شده
100 گرم
کره آب شده
2 بسته
رشته کاداییف
1 1/2 لیوان
آب اضافه
2 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده
1/4 لیوان
گلاب
1/2 قاشق چای خوری
پودر هل
1 1/2 لیوان
شکر
باقلوا کاداییف

باقلوا یکی از شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که در کشورهای مختلفی از جمله ایران ، ترکیه ، کشورهای آسیای میانه و بسیاری از کشورهای دیگر تهیه می شود .
باقلوا انواع مختلفی دارد و با روش های متفاوتی تهیه می شود .
یکی از انواع باقلوا ، باقلوا با رشته کاداییف است که طرز تهیه آسانی دارد و بسیار خوشمزه است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه باقلوا کاداییف را آموزش می دهد .
برای تهیه باقلوا کاداییف ، ابتدا شربت آن را آماده می کنیم .
1.5 لیوان آب را با شکر مخلوط کرده و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش آید و شکر در آن حل شود . زیر حرارت را کم می کنیم تا شربت با حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بجوشد و کمی قوام آید . سپس گلاب ، زعفران و هل را اضافه کرده و از روی حرارت بر می داریم تا خنک شود .
رشته های کاداییف را با دست در یک قابلمه کاملا خرد می کنیم . سپس کره آب شده را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا تمامی رشته ها به کره آغشته شوند . ( مرتب هم می زنیم تا رشته ها نسوزند )
حالا شیر عسلی را به همراه یک لیوان آب اضافه کرده و تفت می دهیم تا شیر عسلی هم به خورد رشته ها برود و رشته ها نرم شوند .
کف قالب مستطیل شکل را چرب کرده و نصف مقدار رشته های کاداییف را کف قالب می ریزیم و صاف می کنیم به طوری که تمام کف قالب پوشیده شود . سپس گردوی خرد شده را روی آن می ریزیم و با کف قاشق فشار می دهیم تا مواد به هم بچسبد .
روی گردوها را با باقی مانده رشته های کاداییف می پوشانیم و دوباره با کف قاشق فشار می دهیم تا مواد کاملا به هم فشرده شوند .
سپس باقلوا را به صورت لوزی و یا مربع برش زده و قالب را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم تا سطح باقلوا کاداییف کمی برشته شود .
قالب را از فر خارج کرده و شربت سرد شده را روی باقلوا کاداییف می ریزیم و اجازه می دهیم تا شربت کاملا به خورد باقلوا برود .
سپس روی باقلوا را با پودر نارگیل و پودر پسته تزئین کرده و در ظرف مورد نظر می چینیم .

  1. می توانید مقدار آب بکار رفته در تهیه باقلوا کاداییف را بنا به سلیقه کمتر بریزید . در این صورت رشته های کرانچی بافتی ترد و کرانچی ماندد خواهند داشت .
  2. به جای گردو خرد شده می توانید از پسته ، گردو و بادام هم استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*