- زمان آماده سازی
- 60 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- ژانویه 5, 2017
- 100 گرم
- آرد سفید
- 100 گرم
- آرد نخودچی
- 1 لیوان
- پودر شکر
- 3/4 پیمانه
- روغن مایع
- 1 قاشق غذا خوری
- پودر کاکائو
- 1 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
- 1/2 قاشق چای خوری
- پودر هل
- 3 عدد
- نان بستنی
- به مقدار لازم
- شکلات تخته ای
- برای تزئین
- گردو خرد شده
شیرینی میکادو ، یکی از شیرینی های خوشمزه و پر طرفدار است که می توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید .
این شیرینی معمولا برای سفره های نذری و هم چنین خیرات تهیه می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی میکادو خانگی را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی میکادو ، ابتدا آرد سفید و آرد نخودچی را باهم ترکیب کرده و الک می کنیم . سپس آن را در تابه ای ریخته و روی حرارت می گذاریم و مرتب تفت می دهیم تا بوی خوش آرد درآید ولی رنگ آرد تغییر نکند . حدودا ۲۰ دقیقه کافی است . سپس روغن را کم کم اضافه کرده و با آرد مخلوط می کنیم تا مایعی کمی شلی تراز ماست بدست آید . حالا پودر شکر را هم اضافه کرده و ترکیب می کنیم . در پایان پودر کاکائو ، پودر دارچین و پودر هل را هم اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه دیگر تقت داده و بعد از روی حرارت بر می داریم .
نان بستنی ها را از وسط دو نیم کرده و کنار می گذاریم . هر ورق از نان را روی سطح کار قرار داده و از مواد آماده شده روی آن می ریزیم به طوری که تمام سطح نان را بپوشاند . سپس یک ورقه از نان بستی را دوباره روی آن قرار داده و با کف دست فشار می دهیم تا کاملا بهم بچسبد و این کار را می کنیم تا مواد شیرینی و نان ها تمام شود . شیرینی میکادو باید به گونه ای باشد که لایه آخر آن را نان بستنی تشکیل دهد . حالا شیرینی میکادو را در یخچال قرار می دهیم تا به مدت نیم ساعت بماند و لایه ها به هم بچسبد .
تا آن زمان شکلات تخته ای را به روش بن ماری ( روی بخار کتری و یا سماور ) ذوب می کنیم .
شیرینی میکادو را از یخچال خارج کرده و شکلات آب شده را روی آن ریخته و سطح شیرینی را با گردوی خرد شده و یا در صورت تمایل با پودر نارگیل و یا پودر پسته پوشانده و دوباره در یخچال قرار می دهیم تا شکلات هم خودش را بگیرد و بعد برش داده و در ظرف مورد نظر می چینیم .
- در صورت تمایل می توانید آرد نخودچی را حذف کرده و به جای آن به همان مقدار از آرد سفید استفاده کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !