شیرینی حاجی بادام

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
10 دقیقه
میزان دشواری
سخت
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 عدد
زرده تخم مرغ
3 پیمانه
پودر شکر
1/4 قاشق چای خوری
پودر هل
1/3 قاشق چای خوری
جوش شیرین
1 قاشق غذا خوری
گلاب
به مقدار لازم
آرد بادام
شیرینی حاجی بادام

حاجی بادام یکی از شیرینی های معروف یزدی است که بسیار خوشمزه بوده و طرفداران زیادی هم دارد . بافت این شیرینی خشک بوده و می توان آن را در ظروف در بسته به مدت طولانی نگهداری کرد .
برای تهیه شیرینی حاجی بادام از زرده تخم مرغ استفاده می شود و با سفیده آن می توان شیرینی نارگیلی تهیه کرد .
شیرینی حاجی بادام را می توان برای عید نوروز و شب یلدا نیز آماده کرد .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه شیرینی حاجی بادام یزدی را آموزش می دهد .
برای تهیه شیرینی حاجی بادام ، ابتدا باید آرد بادام آن را تهیه کرد که هم می توان از لوازم قنادی خرید و یا اینکه در منزل آن را تهیه کرد .
برای تهیه آرد بادام ، ابتدا بادام های شیرین را داخل کاسه ای ریخته و روی آن آب جوش می ریزیم و کنار می گذاریم تا به مدت 4 تا 5 ساعت بماند و بادام ها در آب جوش خیس بخورند و پوست آنها به راحتی جدا شود .
بعد از پوست گرفتن ، بادام ها را روی سینی پهن کرده و به مدت 2 روز کنار می گذاریم تا خشک شوند . و بعد با استفاده از میکسر آن را به صورت پوره در می آوریم .
برای تهیه شیرینی حاجی بادام ، فر را روشن می کنیم تا گرم شود .
زرده های تخم مرغ و پودر شکر را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کرم رنگ شود و بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم .
جوش شیرین و پودر هل را نیز اضافه کرده و دوباره هم می زنیم تا تمامی مواد باهم ترکیب شوند . سپس آرد بادام را کم کم و در چند مرحله به مواد بالا اضافه کرده و ورز تا خمیر نرمی به دست آید .
کف سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و از خمیر گلوله های کوچکی برداشته و کف دست گرد می کنیم و در سینی فر می چینیم . ( گلوله های کوچکی به اندازه فندق و یا کمی بزرگ تر )
حالا سینی را در فری که از قبل گرم کرده ایم به مدت 10 دقیقه قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزند . سپس سینی را از فر خارج کرده و اجازه می دهیم تا شیرینی حاجی بادام خنک شود .
بعد از خنک شدن شیرینی حاجی بادام را از کاغذ جدا کرده و در ظرف در بسته نگهداری می کنیم .

  1. در صورت تمایل می توانید کمی پودر قند روی شیرینی ها الک کرده و آنها را تزئین کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*