اشکنه عدس

زمان آماده سازی
15 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
2 عدد متوسط
سیب زمینی
1 عدد
پیاز
2 عدد
تخم مرغ
2 قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی
1/2 پیمانه
عدس
1 قاشق غذا خوری
مرزه خشک
1 قاشق غذا خوری
روغن جامد
1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه
به مقدار لازم
نمک و فلفل
اشکنه عدس

اشکنه یکی از غذاهای ساده ایرانی است که طرز تهیه آن نیز بسیار راحت است و خیلی سریع آماده می شود . اشکنه در عین سادگی بسیار خوشمزه و لذیذ است و انواع مختلفی دارد و به روش های مختلفی نیز تهیه می شود .

یکی از انواع اشکنه ، اشکنه عدس است که در زبان محلی و کرمانجی به آن پیو گفته می شود .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه اشکنه عدس ( پیو ) را آموزش می دهد .

برای تهیه اشکنه عدس ، ابتدا یک عدد پیاز نگینی شده را در کمی روغن تفت می دهیم تا نرم و طلایی رنگ شوند . سیب زمینی ها را پوست گرفته و درشت خرد می کنیم و به پیاز داغ اضافه می کنیم . زردچوبه و فلفل را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم .

رب گوجه فرنگی را نیز به سیب زمینی ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود . سپس مرزه خشک پودر شده را اضافه کرده و در پایان عدس ها را که از قبل خیس کرده ایم را به مواد بالا اضافه می کنیم . به تعداد نفرات آب روی غذا ریخته ( من برای این مقدار اشکنه 4 لیوان آب اضافه کردم ) و بعد زیر حرارت را بلند می کنیم تا اشکنه عدس به جوش آید . سپس زیر آن را کم می کنیم تا اشکنه ما جا بیفتد و عدس ها و سیب زمینی آن بپزد . بعد از آنکه اشکنه عدس آماده شد ، زیر قابلمه را خاموش کرده و دو عدد تخم مرغ را جدا جدا به اشکنه اضافه می کنیم . وقتی تخم مرغ ها خودشان را گرفتند زیر قابلمه را روشن کرده و اجازه می دهیم تا تخم مرغ ها نیز بپزند .

اشکنه را در کاسه ریخته و نان را در آن تلیت کنید و به همراه سبزی تازه ، ترشی و دوغ کاکوتی نوش جان کنید .

  1. در صورت تمایل می توانید به جای مرزه خشک از شنبلیه خشک شده نیز استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*