فرنی یکی از غذاهای خوشمزه است که معمولا برای ماه مبارک رمضان تهیه می شود . البته فرنی را برای صبحانه هم آماده می کنند . فرنی یکی از غذاهای کودکان نوپا نیز می باشد که بسته به سن به روش ها و با مواد مختلفی تهیه می شود .
یکی از انواع فرنی ، فرنی سیب است که البته دستور پخت های مختلفی دارد و برای کودکان ۸ ماه مناسب است .
امروز می خواهیم طرز تهیه فرنی سیب را آموزش دهیم که برای کودکان زیر یک سال مناسب است .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه فرنی سیب را آموزش می دهد .
برای تهیه فرنی سیب ، ابتدا یک عدد سیب کوچک را تمیز شسته و پوست می گیریم . سپس آن را نگینی ریز کرده و به مدت ۵ دقیقه در آبجوش قرار می دهیم تا کمی نرم و له شوند و بعد آبکش می کنیم .
یک لیوان شیر و یک لیوان آب را باهم ترکیب کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و میکروب های موجود در شیر از بین برود . با این روش آب موجود در شیر بخار شده و فقط شیر سالم باقی می ماند . سپس زیر حرارت را خاموش می کنیم تا سرد شود . ( بهتر است از ترکیب شیر و آب و یا فقط آب برای کودکان زیر یک سال استفاده شود )
حالا یک لیوان شیر جوشیده سرد شده و آرد برنج را در یک قابلمه باهم ترکیب کرده و هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود و بعد شکر را هم اضافه کرده و آن را روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا آرد برنج در شیر گلوله نشود و فرنی به غلظت مناسب برسد .
و بعد از روی حرارت برداشته و سیب پخته را هم اضافه می کنیم .
فرنی را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با پوره سیب تزئین می کنیم .
فقط دقت کنید تا فرنی سیب زیاد روی حرارت نماند و غلیظ نشود چرا که فرنی بعد از خنک شدن سفت تر می شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !