فرنی سیب

زمان آماده سازی
10 دقیقه
حداکثر زمان پخت
15 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
2 نفر
وعده غذایی
صبحانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 لیوان
شیر
1 قاشق مربا خوری
شکر
1 عدد کوچک
سیب
1 قاشق غذا خوری
آرد برنج
فرنی سیب

فرنی یکی از غذاهای خوشمزه است که معمولا برای ماه مبارک رمضان تهیه می شود . البته فرنی را برای صبحانه هم آماده می کنند . فرنی یکی از غذاهای کودکان نوپا نیز می باشد که بسته به سن به روش ها و با مواد مختلفی تهیه می شود .

یکی از انواع فرنی ، فرنی سیب است که البته دستور پخت های مختلفی دارد و برای کودکان ۸ ماه مناسب است .

امروز می خواهیم طرز تهیه فرنی سیب را آموزش دهیم که برای کودکان زیر یک سال مناسب است .

سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه فرنی سیب را آموزش می دهد .

برای تهیه فرنی سیب ، ابتدا یک عدد سیب کوچک را تمیز شسته و پوست می گیریم . سپس آن را نگینی ریز کرده و به مدت ۵ دقیقه در آبجوش قرار می دهیم تا کمی نرم و له شوند و بعد آبکش می کنیم .

یک لیوان شیر و یک لیوان آب را باهم ترکیب کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید و میکروب های موجود در شیر از بین برود . با این روش آب موجود در شیر بخار شده و فقط شیر سالم باقی می ماند . سپس زیر حرارت را خاموش می کنیم تا سرد شود . ( بهتر است از ترکیب شیر و آب و یا فقط آب برای کودکان زیر یک سال استفاده شود )

حالا یک لیوان شیر جوشیده سرد شده و آرد برنج را در یک قابلمه باهم ترکیب کرده و هم می زنیم تا آرد در شیر حل شود و بعد شکر را هم اضافه کرده و آن را روی حرارت گذاشته و مرتب هم می زنیم تا آرد برنج در شیر گلوله نشود و فرنی به غلظت مناسب برسد .

و بعد از روی حرارت برداشته و سیب پخته را هم اضافه می کنیم .

فرنی را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با پوره سیب تزئین می کنیم .

فقط دقت کنید تا فرنی سیب زیاد روی حرارت نماند و غلیظ نشود چرا که فرنی بعد از خنک شدن سفت تر می شود .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*