مارمالاد سیب

زمان آماده سازی
60 دقیقه
حداکثر زمان پخت
240 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
وعده غذایی
صبحانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1 1/2 کیلو گرم
سیب
750 گرم
شکر
1 قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین
1 قاشق چای خوری
پودر هل
مارمالاد سیب

مارمالاد نوعی مربای ژله مانند است که معمولا سر سفره صبحانه با نان و کره یا خامه خورده می‌شود و یا از آن برای تهیه انواع کیک و شیرینی استفاده می شود . درست کردن مارمالاد نسبت به مربا کمی وقت گیرتر است ولی طرز تهیه آسانی دارد و گزینه مناسبی برای زمان هایی است که میوه زیاد است و احتمال خراب شدن آن وجود دارد .
مارمالاد انواع مختلفی دارد که یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین انواع آن مارمالاد سیب است که هم برای صبحانه و عصرانه و هم برای کیک و شیرینی می توانید از آن استفاده کنید .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه مارمالاد سیب را آموزش می دهد .
برای تهیه مارمالاد سیب ابتدا سیب ها را تمیز شسته و پوست می گیریم . سپس آنها را خرد کرده و دانه های آن را جدا می کنیم . سیب های خرد شده را همراه با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا سیب ها همراه با آب بپزند و کمی نرم شوند . سپس سیب نرم شده را به همراه آب آن داخل دستگاه غذاساز ریخته و به صورت پوره یک دستی در می آوریم .
سپس پوره به دست آمده را دوباره به قابلمه برگردانده و شکر را به آن اضافه می کنیم . دو تا سه ساعت به پوره زمان می دهیم تا شکر به خورد آن برود و آب بیاندازد . سپس قابلمه را دوباره روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم مامرمالاد سیب بپزد و آب آن خشک شده و به غلظت دلخواه برسد .
پودر ژلاتین را در نصف پیمانه آب حل کرده و روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین در آب حل شده و مایع شفافی حاصل شود . در مراحل پایانی پخت پودر ژلاتین حل شده در آب را به همراه زعفران دم کرده و اسانس مورد نظر ( من از پودر هل استفاده کردم که عطر و طعم فوق العاده ای به مارمالاد سیب داد ) را اضافه کرده و بعد از دو سه جوش زیر حرارت را خاموش می کنیم .
مارمالاد سیب را بعد از خنک شدن در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم .

  1. مقدار شکر به کار رفته در دستور را می توانید تا 1 کیلو افزایش دهید .
  2. به جای پودر هل می توانید از چوب دارچین ، گلاب و یا وانیل نیز استفاده کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*