- زمان آماده سازی
- 40 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 45 دقیقه
- میزان دشواری
- متوسط
- مناسب برای
- 10 نفر
- وعده غذایی
- عصرانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- می 11, 2017
- 200 گرم
- آرد
- 100 گرم
- شکر
- 50 گرم
- شکر قهوه ای
- 200 گرم
- کره
- 150 گرم
- ماست
- 50 گرم
- گردو خرد شده
- 1 بسته
- بیسکوئیت پتی بور
- 2 عدد
- سیب
- 2 عدد
- تخم مرغ
- 1 1/2 قاشق غذا خوری
- پودر دارچین
- 1 قاشق غذا خوری
- پودر قهوه
- 2 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل
- 1/4 قاشق چای خوری
- نمک
کیک کرامبل سیب ، یکی از خوشمزه ترین انواع کیک است که برای تهیه آن هم از کیک و هم بیسکوییت استفاده می شود .
این کیک با عطر و طعم دارچین یک گزینه مناسب برای عصرانه با یک فنجان چای است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک کرامبل سیب را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز محبوبه جوادی ارسال کرده اند .
برای تهیه کیک کرامبل سیب ، ابتدا کرامبل را آماده می کنیم . برای این کار یک بسته بیسکوئیت پتی بور را داخل کیسه فریزر ریخته و نیم کوب می کنیم . سپس گردو خرد شده ، پودر دارچین و پودر قهوه را هم اضافه می کنیم . ۵۰ گرم از کره موجود در دستور را همانطور که سرد است ، تکه تکه کرده و به مواد کرامبل اضافه می کنیم و سپس با نوک انگشتان کره را به خورد بیسکوئیت ها می دهیم . بعد از اینکه تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شد و کره به خورد مواد رفت کرامبل ما آماده است .
حالا مایع کیک را آماده می کنیم . ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .
کره و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و یک دست شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به همراه وانیل اضافه کرده و هر کدام را جداگانه هم می زنیم . سپس ماست را نیز اضافه کرده و کمی هم می زنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و به آرامی با دیگر مواد مخلوط می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و نیمی از مایع کیک را کف قالب می ریزیم و بعد نصف مواد کرامبل را روی کیک ریخته به طوری که سطح کیک را بپوشاند . سپس برش های سیب را روی کرامبل چیده و بقیه مایع کیک را هم در قالب می ریزیم . در پایان مابقی مواد کرامبل را هم روی مایع کیک ریخته و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک بپزد .
سپس گریل را روشن می کنیم تا روی کیک نیز طلایی رنگ شود .
کیک کرامبل سیب را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش زده و سرو می کنیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !