کیک کرامبل سیب

زمان آماده سازی
40 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
متوسط
مناسب برای
10 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
200 گرم
آرد
100 گرم
شکر
50 گرم
شکر قهوه ای
200 گرم
کره
150 گرم
ماست
50 گرم
گردو خرد شده
1 بسته
بیسکوئیت پتی بور
2 عدد
سیب
2 عدد
تخم مرغ
1 1/2 قاشق غذا خوری
پودر دارچین
1 قاشق غذا خوری
پودر قهوه
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1/4 قاشق چای خوری
وانیل
1/4 قاشق چای خوری
نمک
کیک کرامبل سیب

کیک کرامبل سیب ، یکی از خوشمزه ترین انواع کیک است که برای تهیه آن هم از کیک و هم بیسکوییت استفاده می شود .
این کیک با عطر و طعم دارچین یک گزینه مناسب برای عصرانه با یک فنجان چای است .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک کرامبل سیب را آموزش می دهد که عکس و دستور آن را دوست عزیز محبوبه جوادی ارسال کرده اند .
برای تهیه کیک کرامبل سیب ، ابتدا کرامبل را آماده می کنیم . برای این کار یک بسته بیسکوئیت پتی بور را داخل کیسه فریزر ریخته و نیم کوب می کنیم . سپس گردو خرد شده ، پودر دارچین و پودر قهوه را هم اضافه می کنیم . ۵۰ گرم از کره موجود در دستور را همانطور که سرد است ، تکه تکه کرده و به مواد کرامبل اضافه می کنیم و سپس با نوک انگشتان کره را به خورد بیسکوئیت ها می دهیم . بعد از اینکه تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شد و کره به خورد مواد رفت کرامبل ما آماده است .
حالا مایع کیک را آماده می کنیم . ابتدا آرد ، بکینگ پودر و نمک را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم . فر را هم روشن می کنیم تا گرم شود .

کره و شکر را داخل کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شده و یک دست شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به همراه وانیل اضافه کرده و هر کدام را جداگانه هم می زنیم . سپس ماست را نیز اضافه کرده و کمی هم می زنیم .
در پایان ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را کم کم و در چند مرحله به مایع کیک اضافه کرده و به آرامی با دیگر مواد مخلوط می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و نیمی از مایع کیک را کف قالب می ریزیم و بعد نصف مواد کرامبل را روی کیک ریخته به طوری که سطح کیک را بپوشاند . سپس برش های سیب را روی کرامبل چیده و بقیه مایع کیک را هم در قالب می ریزیم . در پایان مابقی مواد کرامبل را هم روی مایع کیک ریخته و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا کیک بپزد .
سپس گریل را روشن می کنیم تا روی کیک نیز طلایی رنگ شود .
کیک کرامبل سیب را بعد از پخت از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش زده و سرو می کنیم .

 

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*