کره و سیبها (پوست گرفته و اسلایس شده) و دارچین را در ماهی تابه کمی تفت داده و کنار می گذاریم ، در ظرفی دیگر شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود . روغن را اضافه کرده کمی دیگر هم می زنیم ، سپس شیر را افزوده و آرد را که به همراه بکینگ پودر چند بار الک کرده ایم را آرام آرام به مایع کیک اضافه می کنیم .
کف قالب را چرب کرده و یا کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را در قالب می ریزیم . اسلایس های سیب را روی مایع کیک قرار داده و قالب را در فری که از قبل گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه دردمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !