کیک سیب

زمان آماده سازی
30 دقیقه
حداکثر زمان پخت
40 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
6 نفر
وعده غذایی
عصرانه
نوشته شده توسط
ارسال شده در
1/2 پیمانه
شکر
2 عدد بزرگ
تخم مرغ
1/2 پیمانه
روغن مایع
1/4 پیمانه
شیر
1/2 قاشق چای خوری
وانیل
1 پیمانه
آرد
2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
1 قاشق غذا خوری
کره
2 قاشق چای خوری
پودر دارچین
2 عدد متوسط
سیب
کیک سیب

کره و سیبها (پوست گرفته و اسلایس شده) و دارچین را در ماهی تابه کمی تفت داده و کنار می گذاریم ، در ظرفی دیگر شکر و تخم مرغ و وانیل را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود . روغن را اضافه کرده کمی دیگر هم می زنیم ، سپس شیر را افزوده و آرد را که به همراه بکینگ پودر چند بار الک کرده ایم را آرام آرام به مایع کیک اضافه می کنیم .
کف قالب را چرب کرده و یا کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را در قالب می ریزیم . اسلایس های سیب را روی مایع کیک قرار داده و قالب را در فری که از قبل گرم شده به مدت 30 تا 40 دقیقه دردمای 180 درجه سانتی گراد قرار می دهیم .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*