- زمان آماده سازی
- 15 دقیقه
- حداکثر زمان پخت
- 20 دقیقه
- میزان دشواری
- آسان
- مناسب برای
- 4 نفر
- وعده غذایی
- صبحانه
- نوشته شده توسط
- ارسال شده در
- اکتبر 1, 2016
- 1 1/4 پیمانه
- آرد
- 2 قاشق غذا خوری
- شکر
- 1 پیمانه
- شیر
- 1 عدد بزرگ
- سیب
- 1/4 پیمانه
- کره آب شده
- 1 عدد
- تخم مرغ
- 1 قاشق چای خوری
- پودر دارچین
- 1 1/4 قاشق چای خوری
- بکینگ پودر
- 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل
- به مقدار لازم
- عسل طبیعی
پنکیک ، یکی از انواع کیک است که بسیار سریع آماده شده و طرز تهیه آن نیز راحت است . پنکیک یک گزینه مناسب برای صبحانه محسوب می شود و انواع مختلفی دارد . یکی از خوشمزه ترین و خوش عطر ترین انواع پنکیک ، پنکیک سیب و دارچین است که امروز طرز تهیه آن آموزش داده می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه پنکیک سیب و دارچین را آموزش می دهد.
برای تهیه پنکیک ، ابتدا کره را می گذاریم روی حرارت ملایم تا ذوب شود و بعد کنار می گذاریم تا کمی خنک شود . سیب را نیز پوست گرفته و رنده می کنیم .
در یک کاسه ، کره و شکر را باهم ترکیب می کنیم تا یک دست شود و بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و هم می زنیم تا تخم مرغ کاملا با کره و شکر ترکیب شده و کرم رنگ شود . سپس شیر و سیب رنده شده ( می توانید سیب را اخل میکسر انداخته و پوره کنید ) را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شوند .
آرد ، بکینگ پودر و دارچین را نیز باهم ترکیب کرده و الک می کنیم . سپس ترکیب مواد خشک را به مایع پنکیک سیب و دارچین اضافه کرده و هم می زنیم تا آرد کاملا با مواد دیگر ترکیب شود .
حالا کف تابه مقدار کمی روغن و یا کره ریخته و با یک ملاقه از مایع پنکیک برداشته و داخل تابه می ریزیم . وقتی روی پنکیک حباب ایجاد شد ، بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود .
تمامی مایع پنکیک را به همین روش داخل تابه ریخته و اجازه می دهیم تا دو طرف آن سرخ شود .
بعد از اینکه پنکیک سیب و دارچین آماده شد ، در ظرف مورد نظر قرار داده و لابه لای آن مقداری عسل می ریزیم .
روی پنکیک سیب و دارچین را با مقداری گردوی خرد شده تزئین و سرو می کنیم .
- در صورت تمایل می توانید به پنکیک سیب و دارچین ، مقداری گردوی خرد شده نیز اضافه کرده و بعد سرخ کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !