کیک سیب و هویج با عطر دارچین ، یکی از خوشمزه ترین انواع کیک است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و یک گزینه مناسب برای فرزندان دلبد شما می باشد . چرا که برای تهیه آن از هویج ، سیب و گردو استفاده می شود که سرشار از ویتامین بوده و یکی از سالم ترین انواع کیک محسوب می شود .
سایت آشپزی و شیرینی پزی آیکابان طرز تهیه کیک سیب و هویج با عطر دارچین را آموزش می دهد .
برای تهیه کیک سیب و هویج ، ابتدا آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و جوش شیرین را باهم ترکیب کرده و ۳ بار الک می کنیم .
سیب را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم . هویج را نیز پوست گرفته و رنده می کنیم . گردوها را نیز شکسته و می کوبیم تا خرد شود .
روغن و شکر را در کاسه ای ریخته و با همزن برقی آنقدر هم می زنیم تا کاملا باهم ترکیب شود . سپس تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را جداگانه ۱ تا ۲ دقیقه هم می زنیم . وانیل را نیز اضافه کرده و هم می زنیم . سپس ماست و گلاب را هم اضافه کرده و هم می زنیم . حالا ترکیب هویج رنده شده و سیب خرد شده را هم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا تمامی مواد کاملا باهم ترکیب شود .
سپس ترکیب مواد خشک را که از قبل الک کرده ایم را آرام آرام و در چند مرحله اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا آرد نیز با مواد کاملا ترکیب شود و در پایان گردو خرد شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم .
کف قالب مورد نظر را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی می اندازیم . سپس مایع کیک سیب و هویج را در قالب ریخته و قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد . سپس گریل را روشن کرده و صبر می کنیم تا روی کیک نیز کمی طلایی رنگ شود و بعد کیک را از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن برش می زنیم .
کیک سیب و هویج را با یک لیوان چای دارچینی سرو می کنیم .
می توانید به کیک سیب و هویج کمی پودر زنجبیل و جوز هندی رنده شده نیز اضافه کنید .
مایع کیک سیب و هویج نسبت به دیگر کیک ها کمی غلیظ تر می باشد .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !