خورشت قیمه یکی از لذیذ ترین و خوشمزه ترین خورشت های سنتی و اصیل است که جایگاه ویژه ای در سفره ی ما ایرانی ها دارد و بسیار پر طرفدار است .این خورشت در تمام مناطق ایران طبخ می شود و طرز پخت های متفاوتی نیز دارد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه خورشت قیمه را آموزش می دهد .
برای تهیه خورشت قیمه ، لپه ها را از شب قبل خیس کرده و چند بار آب آن را عوض می کنیم تا نفخ آن گرفته شود .
در یک قابلمه مقداری روغن ریخته و یک عدد پیاز را نگینی می کنیم و در روغن می ریزیم تا کمی نرم شوند . گوشت خورشتی را اضافه کرده و حسابی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند . سپس زردچوبه ، فلفل و دو عدد چوب دارچین کوچک را اضافه می کنیم . لپه ها را هم که از قبل خیس کرده ایم به گوشت اضافه کرده و تفت می دهیم . رب گوجه فرنگی را هم اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود.
به اندازه کافی آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا خورشت قیمه ما بپزند .
دو عدد لیمو عمانی را شسته و در آب خیس می کنیم و با چنگال سوراخ کرده و بعد از 2 ساعت به خورشت قیمه اضافه می کنیم .
دو عدد سیب زمینی شسته شده را پوست گرفته و خلالی می کنیم . در یک تابه کمی روغن ریخته و اجازه می دهیم تا داغ شود .
سپس سیب زمینی های خلالی شده را داخل تابه ریخته و سرخ می کنیم .
نمک را به خورشت قیمه اضافه می کنیم . نیم ساعت بعد خورشت حاضر است .
خورشت قیمه را در ظرف مورد نظر کشیده و با سیب زمینی های سرخ شده تزیین می کنیم و با برنج ایرانی ، سبزی تازه و دوغ نعنایی نوش جان می کنیم .
در تهیه خورشت قیمه به جای لیمو عمانی می توانید از گرد لیمو یا آبغوره استفاده کنید .
علاوه بر دارچین می توانید به خورشت قیمه هل نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !