کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که بسیار هم پر طرفدار است ولی متاسفانه طرز تهیه آن در خانه به خصوص در آپارتمانها سخت و گاهی غیر ممکن است . سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه نوعی کباب کوبیده را آموزش می دهد که به راحتی می توانید در منزل تهیه و نوش جان کنید .
برای تهیه کباب تابه ای گوشت گوسفندی را با کمی چربی 2 یا 3 بار چرخ می کنیم . پیاز را رنده ریز کرده و آب اضافی آن را می گیریم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم .
نمک و فلفل را هم اضافه کرده و حسابی ورز می دهیم . مواد کباب تابه ای را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم .
کف ماهی تابه رژیمی را با کمی روغن چرب می کنیم . یک مقدار از مواد کباب تابه ای را برداشته و با دست فرم می دهیم و در کف ماهی تابه می چینیم .
حالا در ماهی تابه را بسته و کباب تابه ای را روی گاز قرار می دهیم تا با حرارت ملایم بپزد . گوشت وقتی می پزد خودش را جمع کرده و آب می اندازد . پس بنابراین بهتر است کباب تابه ای نازک باشد تا کاملا مغز پخت شود .
کباب تابه ای ها را زیر و رو کنید تا دو طرف آن سرخ شود . وقتی مقدار کمی آب در تابه ماند گوجه های ریز را که با خلال دندان سوراخ کرده اید و نمک و فلفل زده اید را در تابه بچینید تا گوجه ها هم بپزند . بعد از اینکه کباب تابه ای و گوجه ها پخت ، ماهی تابه را از روی حرارت برداشته و کبابها و گوجه ها را در دیسی بچینید و با مخلوط پیاز خلالی شده و جعفری خرد شده تزیین کنید .
کباب تابه ای را با برنج ایرانی و ته دیگ زعفرانی نوش جان کنید .
اگر گوشت چرخ کرده شما بدون چربی است یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید .
در تهیه کباب تابه ای علاوه بر نمک و فلفل می تواند کمی سماق نیز اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !