کباب تابه

زمان آماده سازی
1 دقیقه
حداکثر زمان پخت
45 دقیقه
میزان دشواری
آسان
مناسب برای
4 نفر
وعده غذایی
نهار و شام
نوشته شده توسط
ارسال شده در
450 گرم
گوشت چرخ کرده
به مقدار لازم
نمک و فلفل
3 عدد
پیاز
2 قاشق غذا خوری
جعفری خرد شده
8 عدد کوچک
گوجه فرنگي
کباب تابه

کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که بسیار هم پر طرفدار است ولی متاسفانه طرز تهیه آن در خانه به خصوص در آپارتمانها سخت و گاهی غیر ممکن است . سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه نوعی کباب کوبیده را آموزش می دهد که به راحتی می توانید در منزل تهیه و نوش جان کنید .

طرز تهیه کباب تابه ای در آیکابان :

برای تهیه کباب تابه ای گوشت گوسفندی را با کمی چربی  2 یا 3 بار چرخ می کنیم . پیاز را رنده ریز کرده و آب اضافی آن را می گیریم و به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم .

نمک و فلفل را هم اضافه کرده و حسابی ورز می دهیم . مواد کباب تابه ای را به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم .

کف ماهی تابه رژیمی را با کمی روغن چرب می کنیم . یک مقدار از مواد کباب تابه ای را برداشته و با دست فرم می دهیم و در کف ماهی تابه می چینیم .

حالا در ماهی تابه را بسته و کباب تابه ای را روی گاز قرار می دهیم تا با حرارت ملایم بپزد . گوشت وقتی می پزد خودش را جمع کرده و آب می اندازد . پس بنابراین بهتر است کباب تابه ای نازک باشد تا کاملا مغز پخت شود .

کباب تابه ای ها را زیر و رو کنید تا دو طرف آن سرخ شود . وقتی مقدار کمی آب در تابه ماند گوجه های ریز را که با خلال دندان سوراخ کرده اید و نمک و فلفل زده اید را در تابه بچینید تا گوجه ها هم بپزند . بعد از اینکه کباب تابه ای و گوجه ها پخت ، ماهی تابه را از روی حرارت برداشته و کبابها و گوجه ها را در دیسی بچینید و با مخلوط پیاز خلالی شده و جعفری خرد شده تزیین کنید .

کباب تابه ای را با برنج ایرانی و ته دیگ زعفرانی نوش جان کنید .

  1. اگر گوشت چرخ کرده شما بدون چربی است یک قاشق روغن زیتون به آن اضافه کنید .
  2. در تهیه کباب تابه ای علاوه بر نمک و فلفل می تواند کمی سماق نیز اضافه کنید .

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

دیدگاهتان را بنویسید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*