کنگر یکی از گیاهانی است که در فصل بهار می روید و خواص بسیار زیادی دارد .
از کنگر در تهیه بسیاری از غذاها استفاده می شود که یکی از آنها بورانی کنگر یا همان ماست و کنگر است که بسیار لذیذ و خوشمزه است و خیلی سریع و آسان نیز تهیه می شود .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه بورانی کنگر را آموزش می دهد .
برای تهیه بورانی کنگر ابتدا کنگرها را پاک کرده و تیغ های آن را جدا می کنیم و خوب می شوییم .
سپس کنگرها را تکه تکه کرده و با کمی آب و نمک اجازه می دهیم تا بپزند .
یک عدد پیاز را خلالی می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و مقدار کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و بعد پیازها را روی دستمال تمیزی می گذاریم تا روغن اضافی آن برود .
کنگرهای پخته شده و پیاز داغ را باهم مخلوط کرده و خوب می کوبیم تا کاملا له شوند .
سپس ماست را نیز اضافه کرده و هم می زنیم تا کنگرها و ماست باهم ترکیب شوند .
سیرها را نیز پوست گرفته و می کوبیم و به همراه نمک و فلفل به بورانی کنگر اضافه می کنیم .
بورانی کنگر را در ظرف مورد نظر کشیده و با کمی نعنا و پودر لبو تزئین می کنیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود و بورانی طعم دار شود .
بورانی کنگر را به عنوان پیش غذا و یا با یک تکه نان سنگک برای شام سرو کنید .
خواص کنگر :
کنگر گیاهی اشتها آور ، ضد عفونی کننده و هضم کننده غذا است که مصرف آن در تقویت دستگاه گوارش نیز موثر است .
کنگر و برگهای آن مدر است و هم چنین مصرف آن برای تقویت قلب مفید بوده و نیرو بخش نیز هست .
کنگر گیاهی موثر در درمان کم خونی ، یرقان و نارسایی کبد است که از کبد در مقابل سموم شیمیایی محافظت می کند .
کنگر باعث کاهش کلسترول و تری گلیسیرید خون می شود چرا که در عصاره برگهای آن ماده ای به نام سیارین وجود دارد . علاوه بر سیارین وجود ماده دیگری به نام اسید کافئیک در کنگر ؛ باعث جلوگیری از عفونت کبد می شود .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !