دمی گوجه فرنگی یکی از غذاهایی است که معمولا در خانه تمام ایرانی ها پخت می شود و در عین سادگی بسیار خوشمزه و لذیذ است و طرفداران بسیار زیادی هم دارد .
سایت آشپزی آیکابان طرز تهیه دمی گوجه را آموزش می دهد .
برای تهیه دمی گوجه فرنگی ابتدا برنج را از سه ساعت قبل می گذاریم خیس بخورد .
گوجه ها را شسته و رنده می کنیم و یا در مخلوط کن ریخته و پوره می کنیم .
در قابلمه روغن ریخته وصبر می کنیم تا داغ شود و سپس پیاز نگینی شده را به آن اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سرخ شود . کمی فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم ، سپس پوره گوجه فرنگی را به پیاز داغ اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی گوجه گرفته شود و به روغن بیفتد .
سیب زمینی نگینی شده و برنج را نیز اضافه می کنیم و تمام مواد را باهم مخلوط می کنیم . دو پیمانه آب و به اندازه کافی نمک را به دمی گوجه فرنگی اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و صبر می کنیم تا آب برنج کشیده شود ، سپس دمکنی گذاشته و اجازه می دهیم دمی گوجه فرنگی به مدت 45 دقیقه با حرارت ملایم دم بکشد .
دمی گوجه فرنگی را در ظرف مورد نظر کشیده و با سالاد شیرازی نوش جان کنید .
خواص گوجه فرنگی :
مصرف گوجه فرنگی به تقویت بینایی کمک بسیاری می کند .
برای رشد و ترمیم استخوان ها به خصوص در کودکان بسیار موثر است .
کسانی که بی اشتها هستند قبل از غذا می توانند گوجه فرنگی مصرف کنند تا بی اشتهایی آنها رفع شود .
گوجه فرنگی برای درمان نقرس و رماتیسم بسیار مفید است .
مصرف گوجه فرنگی برای کسانی که غلظت خون بالایی دارند مفید است و هم چنین پاک کننده خون نیز می باشد .
مصرف گوجه فرنگی در درمان درد مفاصل مفید است .
مالیدن گوجه فرنگی به پوست صورت در از بین بردن کک و مک و چین و چروک کمک می کند .
استفاده از ماسک گوجه فرنگی برای ازبین بردن چربی اضافی پوست و درمان جوش های صورت بسیار موثر است .
مصرف گوجه فرنگی باعث افزایش طول عمر شده و باعث جلوگیری از پیری زودرس می شود .
در صورت تمایل می توانید به دمی گوجه یک قاشق رب و زعفران برای خوشرنگ تر شدن آن اضافه کنید .
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !