روش نگهداری کیک و شیرینی‌

 شیرینی ها به دو دسته خشک و تر تقسیم می شوند که روش نگهداری هریک از آنها متفاوت است .

شیرینی های خشک از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند که معروف ترین آنها شیرینی زبان ، شیرینی نارگیلی ، کشمشی ، گردویی ، مربایی ، دانمارکی و … است .

شیرینی های تر هم بسیار متنوع هستند و انواع مختلفی دارند که از جمله می توان به شیرینی خامه ای و رولت اشاره کرد .

با توجه به این که در ترکیب شیرینی تر از تخم مرغ و خامه استفاده می شود ، در نتیجه ماندگاری کمتری نسبت به شیرینی خشک دارد و باید در مدت زمان کوتاه تری مصرف شود و باید حتما در یخچال نگهداری شود .

شیرینی تر بیشتر از دو ساعت نباید بیرون از یخچال بماند چرا که دارای تخم مرغ و خامه است  و بنابراین سطح میکروبی آن بالاست و احتمال مسمویت در کودکان  ، افراد مسن ، خان های باردار و بیمارانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند را افزایش می دهد .

بیشترین زمانی که می توان شیرینی تر را در یخچال نگهداری کرد بین 24 تا 48 ساعت است .

شیرینی خشک نسبت به شیرینی تر رطوبت کتری دارد ، بنابراین می توان آن را در زمان طولانی تری نگهداری کرد .

شیرینی خشک را می توان به مدت یک تا دو هفته در جای خنک و بیرون از یخچال و یا به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد .

البته هر چقدر زمان نگهداری شیرینی خشک کوتاه تر باشد بهتر است چرا که در بلند مدت احتمال اینکه روغن بکار رفته در آن حالت اکسیدی پیدا کند بیشتر است و شیرینی تازگی خود را نیز از دست می دهد .

پس بهترین روش خرید شیرینی به مقدار کم و مصرف آن در کوتاه مدت است .

شیرینی های خشک به خصوص شیرینی های عید را می توان در ظروف در بسته در یخچال نگهداری کرد تا مدت زمان بیشتری تازه بمانند .

برای اینکه شیرینی ها در ظرف به هم نچسبند می توان آنها را به صورت ردیفی چید و روی آن کاغذ روغنی گذاشت و بعد ردیف بعدی دوباره چیده شود .

تازه ماندن بیسکوییت ها :

برای اینکه بیسکویت ها تازه بمانند و بافت ترد و شکنند ه خود را حفظ کنند می توانید چند حبه قند را داخل جعبه بیسکوییت قرار دهید .

روش نگهداری کیک :

اگر مقداری از کیک خورده شده و می خواهید باقی مانده آن تازه بماند ، یک تکه نان را مرطوب کنید و روی کیک قرار دهید ، سپس کیک را در جعبه و در یخچال نگهداری کنید . با این کار کیک شما تازگی خود را حفظ می کند .

برای تازه ماندن کیک های میوه ای هم می توانید چند برش سیب در کنار کیک قرار داده و در یخچال نگهداری کنید .

روش نگهداری کیک خامه ای :

برای تازه ماندن و خشک نشدن کیک خامه ای آن را داخل جعبه مخصوص کیک قرار دهید ، سپس جعبه را داخل کیسه نایلونی گذاشته و در آن را ببندید و در یخچال یا فریزر قرار دهید

دسته بندی ها: دسته‌بندی نشده

هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !

پاسخ دهید

توجه: نظرات مدیریت سایت تا آنجا که بتواند از ویرایش یا حذف نظرات ارسالی توسط کاربران خودداری خواهد کرد ، مگر اینکه پیام مورد نظر دارای کلمات رکیک و مغایر با محدوده تعیین شده در قوانین سایت باشد .

آدرس پست الکترونیک شما هرگز منتشر نخواهد شد. قسمت های ضروری با * نشانه گذاری شده اند

*
*