شیرینی ها به دو دسته خشک و تر تقسیم می شوند که روش نگهداری هریک از آنها متفاوت است .
شیرینی های خشک از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند که معروف ترین آنها شیرینی زبان ، شیرینی نارگیلی ، کشمشی ، گردویی ، مربایی ، دانمارکی و … است .
شیرینی های تر هم بسیار متنوع هستند و انواع مختلفی دارند که از جمله می توان به شیرینی خامه ای و رولت اشاره کرد .
با توجه به این که در ترکیب شیرینی تر از تخم مرغ و خامه استفاده می شود ، در نتیجه ماندگاری کمتری نسبت به شیرینی خشک دارد و باید در مدت زمان کوتاه تری مصرف شود و باید حتما در یخچال نگهداری شود .
شیرینی تر بیشتر از دو ساعت نباید بیرون از یخچال بماند چرا که دارای تخم مرغ و خامه است و بنابراین سطح میکروبی آن بالاست و احتمال مسمویت در کودکان ، افراد مسن ، خان های باردار و بیمارانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند را افزایش می دهد .
بیشترین زمانی که می توان شیرینی تر را در یخچال نگهداری کرد بین 24 تا 48 ساعت است .
شیرینی خشک نسبت به شیرینی تر رطوبت کتری دارد ، بنابراین می توان آن را در زمان طولانی تری نگهداری کرد .
شیرینی خشک را می توان به مدت یک تا دو هفته در جای خنک و بیرون از یخچال و یا به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کرد .
البته هر چقدر زمان نگهداری شیرینی خشک کوتاه تر باشد بهتر است چرا که در بلند مدت احتمال اینکه روغن بکار رفته در آن حالت اکسیدی پیدا کند بیشتر است و شیرینی تازگی خود را نیز از دست می دهد .
پس بهترین روش خرید شیرینی به مقدار کم و مصرف آن در کوتاه مدت است .
شیرینی های خشک به خصوص شیرینی های عید را می توان در ظروف در بسته در یخچال نگهداری کرد تا مدت زمان بیشتری تازه بمانند .
برای اینکه شیرینی ها در ظرف به هم نچسبند می توان آنها را به صورت ردیفی چید و روی آن کاغذ روغنی گذاشت و بعد ردیف بعدی دوباره چیده شود .
تازه ماندن بیسکوییت ها :
برای اینکه بیسکویت ها تازه بمانند و بافت ترد و شکنند ه خود را حفظ کنند می توانید چند حبه قند را داخل جعبه بیسکوییت قرار دهید .
روش نگهداری کیک :
اگر مقداری از کیک خورده شده و می خواهید باقی مانده آن تازه بماند ، یک تکه نان را مرطوب کنید و روی کیک قرار دهید ، سپس کیک را در جعبه و در یخچال نگهداری کنید . با این کار کیک شما تازگی خود را حفظ می کند .
برای تازه ماندن کیک های میوه ای هم می توانید چند برش سیب در کنار کیک قرار داده و در یخچال نگهداری کنید .
روش نگهداری کیک خامه ای :
برای تازه ماندن و خشک نشدن کیک خامه ای آن را داخل جعبه مخصوص کیک قرار دهید ، سپس جعبه را داخل کیسه نایلونی گذاشته و در آن را ببندید و در یخچال یا فریزر قرار دهید
دسته بندی ها: دستهبندی نشده
هیچ دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است ، شما اولین نفر باشید !